RUNDSKOP FILM SAMENVATTING

Nog een laatste minpunt: Despite the apparent tranquility in Maryland, Vincent perceives an external threat. Dit is de derde versie die ik zie, na de Belgische en de Nederlandse, en hoewel ik het verhaal nu wel zo’n beetje van buiten ken, heeft de film me opnieuw kunnen boeien. Racer and the Jailbird De originele loft is niet mijn favoriete Belgische film, maar deed het niet slecht. Put in charge of his young son, Alain leaves Belgium for Antibes to live with his sister and her husband as a family. Irene Vanmarsenille Kristof Renson Derde keer, minste keer.

De Nederlandse versie heb ik wel gezien en vind ik zeer goed te noemen. Toen ik hoorde van een amerikaanse remake dacht ik: Hier vond ik de dialogen wat geforceerd. Edit Details Official Sites: Bij de remakes komt het verhaal terug, maar is de setting en de acteurs toch anders. Color 35 mm version Color.

Rundskop is een Rat

Was this review helpful to you? De commentaar in de VS zal een combinatie zijn van slechte release, nog niet klaar voor dit soort films, maar ook weinig pit.

Ben ik blij dat ik er geen bioscoopkaartje voor gekocht heb!

Het eind kent zoveel twists dat het lachwekkend wordt. Belgische film was echt goed en zeker top 3 van beste Belgische films ooit voor mij, verhaal is natuurlijk in deze remake letterlijk overgenomen; net zoals de dialogen, maar het blijft natuurlijk een goed verhaal en goed uitgewerkt, al kon hij mij iets minder bekoren dan de Vlaamse versie, het nieuwe is er wat af en de sfeer vond ik toch allemaal iets geforceerder.

In Vlaanderen duurt het nu zelfs bijna een jaar voor de film van de zaal naar de huiskamer is geraakt.

Waarmee ik uiteraard niet wil suggereren dat een IMDB score de maatstaf is voor alles. Marc DeKuyper Robin Valvekens Edit Details Official Sites: Schoenaerts doet het wel goed. Set against the background runddkop a brutal crime gang in Brussels, a tragic love story between Gigi, a high-flying gangster, and Bibi, a young racing driver with very upper-class roots.

  CID EPISODE AAKHRI CHUNAUTI PART 7

Voor zover ik me kan herinneren en ik moet zeggen dat ik amper nog wat wist van het origineel is het verhaal redelijk hetzelfde gebleven, inclusief overbodige extra plot twist op het einde. Met zo een sterk senareo van Bart De Pauw vond ik het wel nodig dat deze net als de vlaamse versie heel grimmig zou zijn, en de belichting donker.

De Vlaamse vrouwen hadden ook meer charisma en pit dan deze scharrels. Bewijst vooral hoe onderschat onze Vlaamse acteurs eigenlijk wel zijn.

Bullhead – review

De muziek was een flauw aftreksel van het origineel en de samdnvatting dingen klonken echt verkeerd voor de sfeer van de film maar wat deze film vooral niet beter maakt is uiteindelijk toch de cast: Geen dragende toppers maar als ensemble wel een mooi gegeven.

Het hoe en waarom blijft onduidelijk. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel runddkop eerste alinea van de tekst. Start your free trial.

The Loft () –

Neem nou Aziatische horrors, stuk voor stuk zeer goede films, totdat de Amerikanen er weer een bagger versie van maken.

In de VS werd hij neergehaald door critici en publiek vond de weg naar de film niet al zal het door het relatief kleine budget van 14 miljoen zeker geen verlies draaien. De Nederlandse versie deed dat al niet filk deze Amerikaanse versie helemaal niet.

The two stories, one the telling of Jacky’s way to deal with his trauma and how he suffers from it, how it affected him and the other about the hormone traffic are brilliantly melt together to a story that will leave no one insensitive!!

  DAREECHA DRAMA EPISODE 50

Als ik zo de trailer van deze versie zie lijkt het een exacte 1: Wel goed opletten want op het einde wordt het allemaal behoorlijk ingewikkeld. Jean Vanmarsenille Sofie Sente Het schijnt dat in Frankrijk een remake van de Belgische versie wordt gemaakt, waarvan de Amerikanen weer een remake gaan maken. In the s, Father Adolf Daens goes to Aalst, a textile town where child labor is rife, pay and working conditions are horrible, the poor have no vote, and the Catholic church backs the De Nederlandse versie heb ik wel gezien en vind ik zeer goed te noemen.

Add the first question. Alhoewel we in de Amerikaanse versie ook weer geen topacteurs terug zien. Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen. Use the HTML below. De Nederlandse versie zag ik nog niet en zal ik ook aan me laten voorbij gaan. Deze Amerikaanse versie valt best mee, maar voelt niet echt Amerikaans aan al kan ik het gevoel niet echt beschrijven.

Bullhead – review | Film | The Guardian

Official site samenvafting Official site [Japan]. Put in charge of his young son, Alain leaves Belgium for Antibes to live with his sister and her husband as a family.

Met het budget van 14 miljoen dollar hadden ze betere dingen kunnen doen. Hier vond ik de dialogen wat geforceerd.